Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti 146g33kcal0.8g5g0.4g2g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g150kcal3.4g15.6g6.6g5.8g
Valittu annoskoko417g75kcal1.7g7.8g3.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna209g38kcal0.9g3.9g1.7g1.5g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781