Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g5g27kcal0.4g1.7g2.1g0.5g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g16g42kcal0.3g0.6g4.2g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g189kcal2.8g6.8g16.8g1.2g
Valittu annoskoko42g95kcal1.4g3.4g8.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g47kcal0.7g1.7g4.2g0.3g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.1g20g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146