Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kahvikerma hyla Valio3.1g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 6.2g44kcal0g0g5g0g
Mantelilastu (A la meira)5.3g32kcal1.3g0.4g2.9g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g389kcal5g42.6g21.8g0.8g
Valittu annoskoko42g194kcal2.5g21.3g10.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g97kcal1.3g10.7g5.5g0.2g
Arvot/100g100g464kcal6g50.8g26g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861