Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl20g26kcal2.6g0.1g1.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g12g47kcal0g11.6g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g3.3g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Perunajauhot,rainbow6.6g22kcal0g5.4g0g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g224kcal6g38.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko42g112kcal3g19.4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g56kcal1.5g9.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g266kcal7.1g46g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746