Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maapähkinä 5.5g31kcal1.4g0.7g2.4g0.9g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g116kcal3.6g6.2g8g3.2g
Valittu annoskoko43g58kcal1.8g3.1g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal0.9g1.6g2g0.8g
Arvot/100g100g136kcal4.2g7.2g9.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474