Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1351g230kcal25.7g28.4g2.7g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g600g2042kcal12g18g210.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g751g2102kcal142.6g0g165.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8406g8745kcal360.6g92.8g755.8g0g
Valittu annoskoko4203g4373kcal180.3g46.4g377.9g0g
Annoskoko puolitettuna2102g2186kcal90.2g23.2g189g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102