Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kikherne (Gogreen), annos 100g115g121kcal9.2g16.1g2.3g11.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.9g12.6g0.9g2.6g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g533kcal25.2g69g17.2g32.6g
Valittu annoskoko422g267kcal12.6g34.5g8.6g16.3g
Annoskoko puolitettuna211g133kcal6.3g17.3g4.3g8.2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167