Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 851g249kcal8g38.3g3.4g16.2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1151g1209kcal92.1g161.2g23g115.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1852g648kcal18.5g125.9g9.3g25.9g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g5333kcal250.8g690.2g173.2g325.4g
Valittu annoskoko4220g2667kcal125.4g345.1g86.6g162.7g
Annoskoko puolitettuna2110g1333kcal62.7g172.6g43.3g81.4g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167