Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g2093g3663kcal397.7g0g230.2g2.1g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g2093g3558kcal161.2g108.8g272.1g58.6g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g14472kcal1118.2g219.8g1004.6g121.6g
Valittu annoskoko4256g7236kcal559.1g109.9g502.3g60.8g
Annoskoko puolitettuna2128g3618kcal279.6g55g251.2g30.4g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395