Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 22g65kcal5g0g5.1g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g15g8kcal0.3g0.9g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g159kcal10.8g2.4g12g0g
Valittu annoskoko44g80kcal5.4g1.2g6g0g
Annoskoko puolitettuna22g40kcal2.7g0.6g3g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.7g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071