Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 31g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g6.3g24kcal1.8g0.1g1.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g109kcal4.4g3.2g8.4g1.2g
Valittu annoskoko44g54kcal2.2g1.6g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g27kcal1.1g0.8g2.1g0.3g
Arvot/100g100g123kcal5g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542