Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g3.3g10kcal0.3g1.7g0.2g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g129kcal11.8g4.6g6.8g0.6g
Valittu annoskoko44g64kcal5.9g2.3g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal3g1.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g147kcal13.4g5.2g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110