Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton3224g4610kcal386.8g0g322.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl537g1827kcal10.7g16.1g188g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g54g392kcal0g0g43g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g484g2901kcal101.5g31.9g261.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g19460kcal998g96g1629g0g
Valittu annoskoko4352g9730kcal499g48g814.5g0g
Annoskoko puolitettuna2176g4865kcal249.5g24g407.3g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703