Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g84g615kcal0.8g0.8g67.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g376kcal11.2g76.7g1.3g3.8g
Sokeri 72g292kcal0g71.8g0g0g
Mustikka metsä- 112g50kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Kaurahiutale 23g84kcal3.3g12.8g1.6g2.2g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g2949kcal39.8g345.4g148.4g19.4g
Valittu annoskoko437g1475kcal19.9g172.7g74.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna218g737kcal10g86.4g37.1g4.9g
Arvot/100g100g338kcal4.6g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243181