Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 129g36kcal1.5g5.2g0.3g2.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g64g61kcal12.9g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 215g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.7g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g296kcal30.4g13.6g10.8g6.4g
Valittu annoskoko438g148kcal15.2g6.8g5.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna219g74kcal7.6g3.4g2.7g1.6g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834