Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl576g1958kcal80.6g322.6g38.6g63.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1440g5040kcal201.6g921.6g44.6g79.2g
Juusto Oltermanni 17%720g1562kcal216g0g122.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1440g475kcal47.5g70.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g144g1296kcal0g0g144g0g
Leivinjauhe 72g127kcal3.7g27.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g20917kcal1098.8g2684g699.2g286g
Valittu annoskoko4392g10459kcal549.4g1342g349.6g143g
Annoskoko puolitettuna2196g5229kcal274.7g671g174.8g71.5g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374