Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g16kcal0.2g1.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko45g8kcal0.1g0.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g4kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g18kcal0.2g1.6g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781