Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1400g2380kcal280g0g140g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1000g350kcal28g47g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g5460kcal616g94g300g0g
Valittu annoskoko4400g2730kcal308g47g150g0g
Annoskoko puolitettuna2200g1365kcal154g23.5g75g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690