Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Maapähkinä 56g320kcal14.4g7.4g24.2g8.9g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)17g3.4kcal0g1.1g0g0g
Hunaja 7.9g26kcal0g6.4g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.2g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g1197kcal38g64.2g83.4g30.6g
Valittu annoskoko441g599kcal19g32.1g41.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna221g299kcal9.5g16.1g20.9g7.7g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474