Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g1165g3846kcal186.5g722.6g23.3g69.9g
Jauheliha, sika-nauta 932g2065kcal163.2g0g158.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g58kcal2.8g0.3g5.1g0g
Vesi2331g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8904g11938kcal705g1445.8g373.8g139.8g
Valittu annoskoko4452g5969kcal352.5g722.9g186.9g69.9g
Annoskoko puolitettuna2226g2985kcal176.3g361.5g93.5g35g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141