Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha255g424kcal48.5g0g25.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g33g106kcal3g17.3g2g3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 128g82kcal4.1g6.2g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1315kcal119.2g47.2g70.6g6g
Valittu annoskoko448g657kcal59.6g23.6g35.3g3g
Annoskoko puolitettuna224g329kcal29.8g11.8g17.7g1.5g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110