Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1280g6784kcal101.1g409.6g537.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl3200g10880kcal64g96g1120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g35328kcal330.2g1011.2g3315.2g0g
Valittu annoskoko4480g17664kcal165.1g505.6g1657.6g0g
Annoskoko puolitettuna2240g8832kcal82.6g252.8g828.8g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444003