Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima6.2g24kcal1.8g0g1.8g0g
Paprika, punainen5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)12g32kcal1.2g5.9g0.4g0.8g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)16g17kcal3.3g0.4g0.2g0.1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)4.5g7.7kcal0.3g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g163kcal13.4g13.4g6.2g2g
Valittu annoskoko45g81kcal6.7g6.7g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna23g41kcal3.4g3.4g1.6g0.5g
Arvot/100g100g181kcal14.9g14.9g6.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959