Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu5.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g4.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.9g3kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g46kcal0g11.2g0g0.4g
Valittu annoskoko46g23kcal0g5.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g12kcal0g2.8g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal0g12.2g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106207