Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6g20kcal0.8g3.4g0.4g0.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl15g53kcal2.1g9.6g0.5g0.8g
Juusto Oltermanni 17%7.5g16kcal2.2g0g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g5kcal0.5g0.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g218kcal11.2g28g7.4g3g
Valittu annoskoko46g109kcal5.6g14g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna23g55kcal2.8g7g1.9g0.8g
Arvot/100g100g239kcal12.3g30.6g8.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374