Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka360g40kcal4g4g0.7g3.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g54g487kcal0g0g54.1g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g27g6.8kcal0.1g2.3g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1076kcal8.6g14g109.8g8.2g
Valittu annoskoko450g538kcal4.3g7g54.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna225g269kcal2.2g3.5g27.5g2.1g
Arvot/100g100g120kcal1g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706