Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 225g673kcal51.4g0g52.5g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g150g83kcal3g9.7g3.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1639kcal111g26g123g0g
Valittu annoskoko450g819kcal55.5g13g61.5g0g
Annoskoko puolitettuna225g410kcal27.8g6.5g30.8g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071