Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti17g85kcal4.2g5.6g4.9g4.8g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g13g6.9kcal0.7g0.4g0.2g12.5g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g51g167kcal5.6g31.9g1.4g6.1g
Auringonkukansiemen 34g201kcal7.8g4.3g16.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana905g918kcal36.6g84.4g46.4g50.8g
Valittu annoskoko452g459kcal18.3g42.2g23.2g25.4g
Annoskoko puolitettuna226g230kcal9.2g21.1g11.6g12.7g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502