Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%113g135kcal3.3g5.1g11.3g0g
Philadelphia Light tuorejuusto56g107kcal4.4g1.9g9g0g
Parsakaali brokkoli 281g99kcal13g5.5g0.8g7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g691kcal41.8g26.8g42.2g14g
Valittu annoskoko455g346kcal20.9g13.4g21.1g7g
Annoskoko puolitettuna227g173kcal10.5g6.7g10.6g3.5g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484