Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g146g248kcal29.2g0g14.6g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka104g37kcal2.9g4.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g569kcal64.2g9.8g31.2g0g
Valittu annoskoko459g285kcal32.1g4.9g15.6g0g
Annoskoko puolitettuna229g142kcal16.1g2.5g7.8g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690