Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g13g13kcal1g1.8g0.3g1.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g20g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g58kcal2.6g7.6g1.8g3.8g
Valittu annoskoko46g29kcal1.3g3.8g0.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal0.7g1.9g0.5g1g
Arvot/100g100g63kcal2.8g8.2g2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167