Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g18g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Katkarapu, rainbow7.3g7.3kcal1.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g31kcal4g2.6g0.6g0g
Valittu annoskoko47g16kcal2g1.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna23g8kcal1g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g33kcal4.3g2.8g0.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444