Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 8.8g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g31kcal0.2g7g0g0.6g
Valittu annoskoko47g16kcal0.1g3.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g8kcal0.1g1.8g0g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.5g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239114