Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g1750g1400kcal332.5g0g17.5g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1000g3500kcal20g30g360g0g
Emmental juustoraaste, lidl850g3128kcal246.5g0g238g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1000g3400kcal20g30g350g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g22856kcal1238g120g1931g0g
Valittu annoskoko4600g11428kcal619g60g965.5g0g
Annoskoko puolitettuna2300g5714kcal309.5g30g482.8g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213