Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g552g2953kcal43.1g187.7g226.3g50.8g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g1764g4586kcal35.3g70.6g458.6g8.8g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2256g2707kcal74.4g83.5g225.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow36g142kcal0.6g34.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g20778kcal306.8g753.4g1821g119.2g
Valittu annoskoko4608g10389kcal153.4g376.7g910.5g59.6g
Annoskoko puolitettuna2304g5195kcal76.7g188.4g455.3g29.8g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146