Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1636g2715kcal310.8g0g163.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 351g793kcal56.1g1.8g63.1g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g760g213kcal4.6g45.2g1.5g19g
Pasta, Pirkka Gnocchi701g2524kcal84.1g525.8g7.7g23.8g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 12g33kcal1.2g5g0.2g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 935g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g12682kcal919.6g1178g473.2g99.8g
Valittu annoskoko4662g6341kcal459.8g589g236.6g49.9g
Annoskoko puolitettuna2331g3171kcal229.9g294.5g118.3g25g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519