Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria1402g3225kcal266.4g0g238.4g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1455g946kcal23.3g218.2g1.5g20.4g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g876g359kcal12.3g71g2.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%876g745kcal8.8g39.4g61.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g30kcal1.4g5.6g0.1g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g10609kcal624.4g668.4g607.8g40.8g
Valittu annoskoko4662g5304kcal312.2g334.2g303.9g20.4g
Annoskoko puolitettuna2331g2652kcal156.1g167.1g152g10.2g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625