Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1373g381kcal16.3g55.7g2.7g28.8g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g686g652kcal137.3g0g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2288g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 50g153kcal4.8g6.8g11.8g0.8g
Sipuli (kuorittu)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Voi 46g332kcal0.5g0.2g37.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g3161kcal323.8g147.4g114g67g
Valittu annoskoko4672g1580kcal161.9g73.7g57g33.5g
Annoskoko puolitettuna2336g790kcal81g36.9g28.5g16.8g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834