Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kikherne (Gogreen), annos 100g130g136kcal10.4g18.1g2.6g13g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g208g73kcal2.1g14.2g1g2.9g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g600kcal28.4g77.6g19.4g36.6g
Valittu annoskoko475g300kcal14.2g38.8g9.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna237g150kcal7.1g19.4g4.9g9.2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167