Vadelmavaniljajogurttijäädyke

Soseuta puoliksi sulaneet vadelmat.

Kaada joukkoon 5dl jogurttia.

Vatkaa ja pakasta.

Ota pakastimesta kahden tunnin välein ja vatkaa.

Näin jäädykkeeseen muodostuvat kiteet ovat pienempiä.

Jäätelö on valmis, kun koostumus muistuttaa kaupan tuotetta.

Notkeuttamiseen voi käyttää 2dl vaniljajogurttia.

Myrtti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ingman, jogurtti vanilja 0,1 (100g)350g245kcal14g45.5g12.2g0.7g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss125g43kcal1.3g5.1g1g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g576kcal30.6g101.2g26.4g10.6g
Valittu annoskoko475g288kcal15.3g50.6g13.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna238g144kcal7.7g25.3g6.6g2.7g
Arvot/100g100g61kcal3.2g10.7g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34431