Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaatti 167g38kcal0.9g5.7g0.5g2.3g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g171kcal3.6g18g7.6g6.6g
Valittu annoskoko477g86kcal1.8g9g3.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna239g43kcal0.9g4.5g1.9g1.7g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781