Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 39g87kcal6.8g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g3.9g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kananmuna, keitetty 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g191kcal14.6g0.8g14.4g0.2g
Valittu annoskoko49g96kcal7.3g0.4g7.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g48kcal3.7g0.2g3.6g0.1g
Arvot/100g100g197kcal15g0.8g14.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039