Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima66g251kcal19.1g0g19.1g0g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)132g343kcal12.8g63.4g4.4g8.1g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)174g176kcal34.8g4.7g1.7g0.7g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)48g82kcal3.3g1.5g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1733kcal141g144.8g65.2g20g
Valittu annoskoko480g867kcal70.5g72.4g32.6g10g
Annoskoko puolitettuna240g433kcal35.3g36.2g16.3g5g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959