Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 2400g7180kcal548.4g0g559.9g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g1600g880kcal32g104g40g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g17479kcal1183.2g278.4g1311.8g0g
Valittu annoskoko4800g8740kcal591.6g139.2g655.9g0g
Annoskoko puolitettuna2400g4370kcal295.8g69.6g328g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071