Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti180g901kcal44.9g60g51.9g51.2g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g133g73kcal8g4g2.7g133.3g
Vesi3604g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g541g1784kcal59.5g340.5g15.1g64.9g
Auringonkukansiemen 360g2140kcal82.9g45.4g178.4g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g9796kcal390.6g899.8g496.2g542g
Valittu annoskoko4824g4898kcal195.3g449.9g248.1g271g
Annoskoko puolitettuna2412g2449kcal97.7g225g124.1g135.5g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502