Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton3627g5186kcal435.2g0g362.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl604g2055kcal12.1g18.1g211.6g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g60g441kcal0g0g48.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g544g3264kcal114.2g35.9g293.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9792g21893kcal1123g108g1833g0g
Valittu annoskoko4896g10946kcal561.5g54g916.5g0g
Annoskoko puolitettuna2448g5473kcal280.8g27g458.3g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703