Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maapähkinä 6.2g36kcal1.6g0.8g2.7g1g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g133kcal4g7g9.2g3.4g
Valittu annoskoko49g67kcal2g3.5g4.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna25g33kcal1g1.8g2.3g0.9g
Arvot/100g100g136kcal4.1g7.1g9.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474