Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 35g10kcal0.4g1.5g0.1g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g7g27kcal2g0.1g2.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g122kcal5g3.6g9.4g1.4g
Valittu annoskoko49g61kcal2.5g1.8g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal1.3g0.9g2.4g0.4g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.7g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542