Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g13g43kcal2.1g8.1g0.3g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g133kcal7.8g16.2g4.4g1.6g
Valittu annoskoko50g67kcal3.9g8.1g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g33kcal2g4.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g134kcal7.8g16.3g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141