Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g6.2g15kcal0.8g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g50kcal2.2g3.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko50g25kcal1.1g1.9g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g13kcal0.6g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g50kcal2.2g3.8g2.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070